Xing profil törlése – ez így működik

Már nem vagy a Xing-en, és szeretnéd törölni a fiókodat? Megmutatjuk, hogyan működik.

kijelző

A jövőben nem szeretné használni a Xing karrierportált? Alaptagként a profilod néhány kattintással törölhető. Megmutatjuk, hol találja a beállítást.

Hogyan lehet törölni a Xing profilt

Kövesse lépésenkénti útmutatónkat, vagy tekintse meg a gyors üzembe helyezési útmutatót.

1. Lépés:

Jelentkezzen be a sajátjával számla adatai xingnél.com at. Ezután lépjen a profilképétől jobbra lévő nyílra, majd a "ötleteket". ×

2. Lépés:

Ezután válassza ki az első lehetőséget "Felhasználói fiók" ki. ×

3. Lépés:

Görgessen le, majd kattintson a "törölje a profilt". ×

4. Lépés:

A Xing most néhány javasolt megoldást kínál az esetlegesen felmerülő problémákra. Ha továbbra is törölni szeretné fiókját, lépjen a jobb alsó sarokban található " elemreFolytatni". ×

5. Lépés:

Kérjük, olvassa el a a törlés következményei óvatosan, és a végén erősítse meg őket az a beállításával ketyegés. Ezután kattintson a "Folytatni". ×

6. Lépés:

Annak érdekében, hogy Xingnek visszajelzést adhasson a törlésről, immár opcionálisan megadhatja fiókja törlésének okát, vagy megadhatja e-mail címét további kérdésekhez. Ha ezt nem szeretné, hagyja üresen a mezőket, és kattintson a "Folytatni" séta. ×

7. Lépés:

Végül erősítse meg személyazonosságát a jelszó megadása és a kilépéshez kattintson a " gombraProfil végleges törlése". ×

Értesítés: A profilod törölve van, de a fórumokban vagy csoportokban lévő bejegyzések továbbra is megjelennek. Töröltetni kell őket a csoport/fórum tagjaival vagy moderátoraival.

gyors üzembe helyezési útmutató

  1. Jelentkezzen be a xingbe.com a tiéddel számla adatai tovább. Kattintson a profilképe melletti nyílra, majd kattintson a "ötleteket".
  2. Menj a lényegre "Felhasználói fiók".
  3. Ezután válassza ki a "törölje a profilt" ki.
  4. Ha annak ellenére, hogy a megjelenített Xing megoldási javaslatok Ha továbbra is törölni szeretné profilját, kattintson a "Folytatni".
  5. Olvassa el a a törlés következményei gondosan ellenőrizze a megállapodást, és menjen a "Folytatni".
  6. Opcionálisan megadhatja a törlés okát és e-mail címét is. Végül kattintson a "Folytatni".
  7. Adj neki Jelszó és erősítse meg a " gombra kattintvaProfil végleges törlése".

Bővebben a témáról: