WhatsApp: "Utoljára látott elrejtés

Nem akarja, hogy mások lássák, mikor használta utoljára a WhatsApp-ot? Megmutatjuk, hogyan lehet letiltani ezt a funkciót.

kijelző

A WhatsApp előre be van állítva, hogy megjelenjen a csevegésben, amikor egy partner utoljára online volt (feltéve, hogy ez a funkció a beszélgetőpartnernél is aktiválva van). Az egész így néz ki a WhatsApp-on:

×


Ha nem szeretné, hogy ez az információ megjelenjen, módosítania kell a beállításokat. Elmagyarázzuk, hol találja meg a funkciót Android okostelefonon és iPhone-on:

Értesítés: Ha letiltja az "Utoljára látott" funkciót, többé nem láthatja a többi felhasználó állapotát.

  • Az "Utoljára látott" elrejtése Androidon
  • Az "Utoljára látott" elrejtése iPhone-on

Az "Utoljára látott" elrejtése Androidon

A funkció megváltoztatása érdekében van néhány kitérő a következőn keresztül WhatsApp beállításai szükséges. Kövesse lépésenkénti útmutatónkat, vagy tekintse meg a gyors üzembe helyezési útmutatót.

1. Lépés:

Nyisd ki Whatsapp és érintse meg a három pont az alkalmazás jobb felső sarkában. A menüből válassza ki a "ötleteket" ki. ×

2. Lépés:

A Beállításokban érintse meg a "fiókok". ×

3. Lépés:

Itt válassza ki a pontot "magánélet" ki. ×

4. Lépés:

Érintse meg "Legutóbb bejelentkezve". Itt módosíthatja az állapot beállításait. ×

5. Lépés:

Válassz itt "Senki" az "Utoljára látott" állapot elrejtéséhez a többi felhasználó elől. De ne feledje, hogy ezzel Ön is Többé nem láthatja a többi felhasználó állapotát. Lépjen ki a beállításokból, és használja a WhatsApp-ot a szokásos módon. ×

Az "Utoljára látott" elrejtése iPhone-on

Az iPhone-on is a deaktiválás funkció némileg el van rejtve a ötleteket. Kövesse lépésenkénti útmutatónkat, vagy tekintse meg a gyors üzembe helyezési útmutatót.

1. Lépés:

Nyissa meg a ötleteket a WhatsApp-on a gombra kattintva jobb alsó érintse meg az alkalmazásban. Választ "fiókok" ki. ×

2. Lépés:

Érintse meg az első pontot "magánélet". ×

3. Lépés:

Most érintse meg a "Legutóbb bejelentkezve". ×

4. Lépés:

Itt most kiválaszthatja, hogy ki láthatja az Ön "Utoljára látott" állapotát. Ellenőrizd a "Senki" az állapot elrejtéséhez. Ennek eredményeként többé nem láthatja névjegyeinek állapotát. ×

Gyors útmutató: Az "Utoljára látott" elrejtése Androidon

  1. Nyisd ki Whatsapp és érintse meg a három pont az alkalmazás jobb felső sarkában.
  2. Érintse meg "ötleteket" > "fiókok" > "magánélet" > "Legutóbb bejelentkezve".
  3. Választ "Senki" a funkció elrejtéséhez. Mostantól a többi felhasználó már nem láthatja, mikor nyitotta meg utoljára az alkalmazást.

Gyors útmutató: Az "Utoljára látott" elrejtése iPhone-on

  1. Nyisd ki Whatsapp és érintse meg a ötleteket az alkalmazás jobb alsó sarkában.
  2. Innen érintse meg a "fiókok" > "magánélet" > "Legutóbb bejelentkezve".
  3. Választ "Senki" ki. A többi felhasználó már nem láthatja, mikor használta utoljára a WhatsApp-ot.

Bővebben a témáról: