WhatsApp üzenet törlése - azonnal és 7 nap múlva

Nem csak utólag törölheti az üzeneteket a WhatsApp-ban, hanem egy kis beállítással automatikusan is törlődik.

kijelző

A WhatsApp felhasználók évek óta várnak erre a frissítésre: utána töröljék az elküldött üzeneteket – úgy, hogy a címzett már ne tudja elolvasni. Az egyetlen apró fogás: a WhatsApp üzeneteket csak az elküldésük utáni első órában törölheti teljesen. Ezután eltávolíthatja az egyes üzeneteket saját csevegéséből, de a címzett továbbra is látni fogja őket. De van erre egy beállítás is: Az "Öntörlő üzenet", amely 7 nap után automatikusan törli magát a chatből. Itt megtudhatja, hogyan működik mindez.

  • Ezután törölje a WhatsApp üzenetet
  • Öntörlő üzenetek a WhatsAppban: hogyan működik's?
  • Öntörlő üzenet engedélyezése

Ezután törölje a WhatsApp üzenetet

Ha véletlenül üzenetet küldött a WhatsApp-on, 7 percen belül törölheti.

  • Android
  • iPhone

Android

Kövesse lépésenkénti útmutatónkat, vagy tekintse meg a gyors üzembe helyezési útmutatót.

1. Lépés:

Nyissa meg a WhatsApp csevegést, amely a törölni kívánt üzenetet tartalmazza. Most nyomja meg hosszan a törölni kívánt üzenetet, amíg nem lesz kék a háttere. ×

2. Lépés:

Ezután érintse meg azt kuka ikonra a tálca tetején. ×

3. Lépés:

Ekkor megjelenik egy ablak a "Törlés nekem", "Mégse" vagy "Törlés mindenkinek" opciókkal.Itt válassza ki a lehetőséget "Törlés mindenki számára", így az üzenet többé nem jelenik meg a címzett számára. ×

4. Lépés:

Most a törölt WhatsApp üzenet "Ön törölte ezt az üzenetet" jelenik meg, és a címzett már nem tudja elolvasni. ×

iPhone

kijelző

Kövesse lépésenkénti útmutatónkat, vagy tekintse meg a gyors üzembe helyezési útmutatót.

1. Lépés:

Nyissa meg a WhatsApp csevegést a törölni kívánt üzenettel és nyomja meg és tartsa lenyomva a megfelelő üzenetet, amíg meg nem jelenik egy menü. Innen érintse meg a jobb nyíl és válassza ki a lehetőséget "Oltsa ki" ki. ×

2. Lépés:

Most muszáj Jelölje be a törölni kívánt üzenetet egy pipával a bal oldalon majd a bal alsó sarokban Kuka Koppintson a. Itt egyszerre több üzenetet is kiválaszthat és törölhet. ×

3. Lépés:

Most egy új ablak jelenik meg, ahol kiválaszthatja, hogy mindenki vagy csak Ön számára törölje az üzenetet. Választ "Törlés mindenki számára", így az üzenet is eltűnik a címzetttől. ×

4. Lépés:

Az üzenet ezután már nem olvasható Ön és a címzett számára. ×

Öntörlő üzenetek a WhatsAppban: hogyan működik's?

Ha beállítod a "Öntörlő üzenetek" küldhetsz üzeneteket a WhatsApp csevegésben, amelyek akár 90 nap után automatikusan törlik magukat. Ez mindkét csevegő résztvevőre vonatkozik, de csak azokra az üzenetekre, amelyeket a beállítás engedélyezése óta küldött. A beállítást minden csevegésnél külön kell aktiválni. A csoportos csevegésben azonban csak a rendszergazdák engedélyezhetik ezt a beállítást.
Ha engedélyezi vagy letiltja az öntörlő üzeneteket, a chat résztvevője értesítést kap erről. Ezért csak olyan személyeknek küldjön öntörlő üzeneteket, akikben megbízik, mert ők továbbra is továbbíthatják vagy elmenthetik ezeket az üzeneteket képernyőkép vagy másolás útján, mielőtt a kiválasztott időszak lejárna. Lehetőség van öntörlő üzenetek fogadására az időtartam lejárta után is, ha idézi őket, vagy átirányítja őket egy olyan chatre, ahol a beállítás nincs engedélyezve.
Azt is jó tudni, hogy az a csevegő résztvevő, akinek öntörlő üzenetet küld, akkor is láthatja az üzenet előnézetében az okostelefonján, ha 90 napig nem nyitja meg a WhatsApp-ot a törlés után 90 napig. Ha biztonsági másolat készül az öntörlő üzenetekről, akkor azok ott lesznek tárolva, de a biztonsági másolat visszaállítása után eltűnnek.

Öntörlő üzenet engedélyezése

kijelző

A WhatsApp beállításaiban minden egyes csevegésnél megadhatja, hogy az elküldött üzenetek automatikusan törlődjenek akár 90 nap elteltével.

  • Android
  • iPhone

Android

Kövesse lépésenkénti útmutatónkat, vagy tekintse meg a gyors üzembe helyezési útmutatót.

kijelző

1. Lépés:

Nyisson meg minden olyan csevegést, amelynél engedélyezni szeretné az öntörlő üzeneteket. ×

2. Lépés:

Ezután érintse meg a csevegés tetején található ikont neveket a csevegőpartnertől. ×

3. Lépés:

Most válassza ki a beállítást "Öntörlő üzenetek". ×

4. Lépés:

Aktiválja a beállítást most a kívánt beállítás kiválasztásával időtartama Állítsa be, amely után az üzeneteket törölni kell. ×

5. Lépés:

A kiválasztott csevegés üzenetei 7 nap elteltével ismét törlődnek. Ezt nem csak erről ismeri fel értesítés chatben, hanem azon is stopper ikonra a jobb felső sarokban lévő profilképben. ×

iPhone

Kövesse lépésenkénti útmutatónkat, vagy tekintse meg a gyors üzembe helyezési útmutatót.

1. Lépés:

A WhatsApp alkalmazásban nyisson meg egy csevegést, amelyhez engedélyezni szeretné az öntörlő üzeneteket. ×

2. Lépés:

Ezután érintse meg a csevegés tetejét neveket a csevegés résztvevőjétől. ×

3. Lépés:

Most válassza a lehetőséget "Öntörlő üzenetek". ×

4. Lépés:

Engedélyezze az opciót a " beírásávalAVálassza a ". Ezután 24 óra és 90 nap közötti időtartamot választhat. ×

5. Lépés:

A kiválasztott csevegés üzenetei a megadott időtartam után ismét automatikusan törlődnek. Ezt a csevegésben lévő megjegyzésről és a bal felső sarokban lévő profilképen látható stopper szimbólumról ismerheti fel. ×

Gyors útmutató: Törlés később Androidon

  1. Nyomja meg és tartsa lenyomva a törölni kívánt üzenetet, amíg kék háttér nem lesz, vagy. meg van jelölve és érintse meg azt kuka ikonra a tálca tetején.
  2. Most válassza ki a lehetőséget "Törlés mindenki számára" ki.
  3. Ezt követően az üzenetet a rendszer a következő néven menti el Önnek és a címzettnek: "Ön törölte ezt az üzenetet" jelenik meg.

Rövid utasítások: Törölje később az iPhone-on

  1. Nyomja meg és tartsa lenyomva a törölni kívánt üzenetet, amíg meg nem jelenik egy menü.
  2. Innen érintse meg a jobb nyíl és válassza ki a lehetőséget "Oltsa ki".
  3. Később jelölje be a megfelelő üzenetet a bal oldalon és érintse meg a Kuka bal alsó.
  4. Megjelenik egy ablak, amelybe beírhatja, hogy "Törlés mindenki számáraVálassza a ". Az üzenet ezután töröltként jelenik meg Önnek és a címzettnek, és többé nem olvasható.

Gyors útmutató: Öntörlő üzenet engedélyezése – Android

  1. Válassza ki a kívánt WhatsApp csevegést, és koppintson a tetejére neveket a csevegés résztvevőjétől a Chat Beállítások kinyitni.
  2. Ezután válassza ki a "Öntörlő üzenetek".
  3. Aktiválja az opciót a " gombbalA".
  4. A kiválasztott csevegésben lévő üzenetek nyomon követhetők 7 nap automatikusan törlődik.

Gyors útmutató: Öntörlő üzenet engedélyezése – iPhone

  1. Nyissa meg bármelyik WhatsApp-csevegést, és koppintson a tetején található ikonra neveket a csevegőpartnertől.
  2. Ezután érintse meg a "Öntörlő üzenetek".
  3. Most aktiválja a beállítást a " gombbalA".
  4. 7 nap elteltével a kiválasztott csevegésben lévő üzenetek automatikusan törlődnek.

Bővebben a témáról: