Ne mentse automatikusan a WhatsApp képeket

Nem szeretné, hogy a WhatsApp képeket közvetlenül az okostelefonjára mentse? Hogyan lehet kikapcsolni az automatikus biztonsági mentést.

kijelző

Ha egyszerűen elküldi a médiát a WhatsApp segítségével, akkor gyorsan nagy mennyiségű adat halmozódik fel. Megakadályozhatja az automatikus mentést iPhone vagy Android készüléken, és kikapcsolhatja a funkciót, hogy ezek hosszú távon ne terheljék az okostelefon memóriáját.

  • iPhone: Ne mentse a letöltött WhatsApp képeket a galériába
  • iPhone: Az automatikus letöltések letiltása
  • Android: Ne jelenítse meg a letöltött WhatsApp képeket a galériában
  • Android: Az automatikus letöltések letiltása

iPhone: Ne mentse a letöltött WhatsApp képeket a galériába

A WhatsApp automatikusan elmenti az Önnek küldött képeket a fotógalériájába. A képekről azonban kétszer is biztonsági másolat készül a mobiltelefonon, ami rengeteg tárhelyet foglal el. Megmutatjuk, hogyan lehet kikapcsolni.
Kövesse lépésenkénti útmutatónkat, vagy tekintse meg a gyors üzembe helyezési útmutatónkat.

1. Lépés:

Nyisd ki Whatsapp és érintse meg a " gombot a bal alsó sarokbanötleteket". Ezután válassza ki a "csevegés" ki. ×

2. Lépés:

Érintse meg a megjelölt gomb, erről automatikus mentések nak nek deaktiválja. A képek és videók ezáltal már nem a Fotók alkalmazás a "Felvételek" mappába mentve. ×

iPhone: Az automatikus letöltések letiltása

Nemcsak megakadályozhatja, hogy a WhatsApp kétszer mentse a képeket, hanem először is megakadályozhatja a fényképek letöltését.
Kövesse lépésenkénti útmutatónkat, vagy tekintse meg a gyors üzembe helyezési útmutatónkat.

Android: Ne jelenítse meg a letöltött WhatsApp képeket a galériában

Ha szeretné megakadályozni, hogy a WhatsApp képei automatikusan megjelenjenek az okostelefonok galériájában, és így tárhelyet foglaljanak el, kövesse lépésről lépésre szóló utasításainkat, vagy tekintse meg a gyors útmutatót.

kijelző

1. Lépés:

Nyissa meg a WhatsApp beállításait a da gombra kattintvas hárompontos menü a jobb felső sarokban, majd a "ötleteket" választ. ×

2. Lépés:

A beállításokban koppintson az elemre "csevegés". ×

3. Lépés:

Most távolítsa el a pipát a " lehetőség mellettmédia láthatóság". A letöltött képek többé nem jelennek meg az okostelefon galériájában. ×

Android: Az automatikus mentés letiltása

Ha ki szeretné kapcsolni a WhatsAppban Önnek küldött képek automatikus letöltését, kövesse lépésről lépésre szóló utasításainkat, vagy tekintse meg a gyors útmutatót.

1. Lépés:

Nyissa meg a WhatsApp-ot, majd koppintson a jobb felső sarokban található ikonra három pont. Ezután válassza ki a "ötleteket". ×

2. Lépés:

Most érintse meg a "tárolás és adatok". ×

3. Lépés:

A területen "auto. Média letöltés" az internetkapcsolat típusainak három különböző kategóriáját találja: "Mobil adatkapcsolattal", "Ha csatlakozik a WiFi-hez" és "Barangoláskor". Koppintson az egyikre. ×

4. Lépés:

Most törölje a jelet a "fényképeket". Ha akarja, a többi kampót is eltávolíthatja. Ha minden elégedett, érintse meg a "rendben". Hajtsa végre ezt a lépést a másik két csatlakozási típusnál is. Ezt követően a WhatsApp fotói nem töltődnek le automatikusan. ×

Gyors útmutató: iPhone: Ne jelenítse meg a letöltött képeket a Galériában

  1. Nyissa meg a WhatsApp-ot, és koppintson a jobb alsó sarokban található " gombraötleteket". Ezután válassza ki a pontot "csevegés" ki.
  2. Koppintson a " jobb oldalán található gombraMentés filmtekercsre" az automatikus mentés letiltásához.

Gyors útmutató: iPhone: Kapcsolja ki a képek automatikus mentését

  1. Nyissa meg a WhatsApp-ot, és válassza a "ötleteket" ki. Innen érintse meg a "Adat- és tárhelyhasználat".
  2. Írja be a pontot "fényképeket" és válassza a "Soha" vagy "VEZETÉK NÉLKÜLI INTERNET ELÉRÉS", hogy a letöltés során ne használjon mobil adatmennyiséget.

Gyors útmutató: Android: Ne jelenítse meg a letöltött WhatsApp képeket a Galériában

  1. Nyissa meg a WhatsApp-ot, és koppintson a jobb felső sarokban három pont. Ezután válassza ki a "ötleteket" ki.
  2. Koppintson a pontra "csevegés".
  3. Törölje a jelölést a "média láthatóság".

Gyors útmutató: Android: Az automatikus mentés letiltása

  1. Nyissa meg a WhatsApp-ot, és koppintson a jobb felső sarokban a három pontot. Ezután válassza ki a "ötleteket" ki.
  2. Most érintse meg a pontot "tárolás és adatok".
  3. A következő ablakban a " alattauto. Média letöltés" különböző internetkapcsolatokhoz, mely adatokat kell automatikusan letölteni. Például írja be, hogy "Mobil adatkapcsolattal" és törölje a jelölést a "fényképeket". Erősítse meg "rendben". Ezt az eljárást követően menjen a "Ha csatlakozik a WiFi-hez" és "Barangoláskor" előtt.

Bővebben a témáról: