a tiktok fiók visszaállítása

Ha meg szeretné tudni, hogyan állíthatja vissza TikTok-fiókját a törlés után, tekintse meg ezt az útmutatót!


Kép: XanderSt/Shutterstock.com hirdetés

Ha törli TikTok-fiókját, az csak a következő 30 napban lesz deaktiválva. Ez idő alatt lehetősége van fiókja egyszerű helyreállítására, ha meggondolja magát. Ebben az útmutatóban pontosan elmagyarázzuk, hogyan működik ez.

A fiók visszaállítása a TikTokon

1. lépés

Nyissa meg a TikTok alkalmazást, érintse meg a „Regisztráció”, és jelentkezzen be a felhasználónév és Jelszó a régi fiókodhoz. ×

2. lépés

Ekkor megjelenik egy üzenet, amely arról tájékoztat, hogy korábban deaktiválta fiókját. Érintse meg "Aktiválja újra", akkor fiókja helyreáll. ×

Tipp: Itt megtudhatja, hogyan törölheti TikTok fiókját.

Bővebben a témáról: