Távirat: Titkos csevegés

Titkos csevegést szeretne létrehozni a Telegramban? Megmutatjuk, hogyan.

kijelző

A Telegram alkalmazás a WhatsApp jó alternatívája. A Telegram azonban nem minden üzenetet titkosít végpontokig, csak az úgynevezett titkos csevegéseket. A titkos beszélgetések speciálisan védettek, és a két résztvevőn kívül senki sem láthatja őket. A Telegram összes titkos csevegése eszközspecifikus, és nem tartozik a Telegram felhőjéhez. Ez azt jelenti, hogy csak a titkos csevegésben lévő üzenetekhez férhet hozzá az eredeti eszközükről.

  • Hozzon létre titkos csevegést a Telegramban
  • Korlátozza az üzeneteket idő szerint

Hozzon létre titkos csevegést a Telegramban

Fontos, hogy a titkos csevegés mindkét résztvevőjének telepítve legyen a Telegram legújabb verziója. Ellenkező esetben a titkos chat nem fog működni. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan állíthat be titkos csevegést iPhone és Android okostelefonokon.

iPhone-on

  1. Nyiss egyet csevegés, titkos csevegésként szeretné használni, és koppintson a jobb felső sarokban Profil kép.
  2. Koppintson a három „ feliratú pontraTöbb" majd tovább "Indítsa el a titkos csevegést".
  3. A másik résztvevőnek kell Erősítse meg az üzenet kézhezvételét, mielőtt a titkos csevegés valóban megtörténik.
×

Android-eszközökön

  1. Nyissa meg a chat lista és nyomja meg azt toll ikonra, új üzenet írásához.
  2. Érintse meg "Új titkos csevegés". Válassz egy befogadó menj ki és küldj neki üzenetet.
  3. A másik résztvevő után Az üzenet átvétele megerősítve a titkos chat aktív, és mindketten használhatjátok.
×

tipp: Ha nem biztos abban, hogy a csevegés valóban biztonságos-e, összehasonlíthatja a "titkos kulcsokat". Ez egy titkos csevegésenként változó kód. Koppintson a másik csevegési résztvevő profilképére, és nyomja meg a "Titkos kulcs" gombot. Most összehasonlíthatja csevegőpartnere titkos kulcsát saját kulcsával. Ha azonosak, a csevegés biztonságos.

Korlátozza az üzeneteket idő szerint

A végpontok közötti titkosítás mellett a titkos csevegés egy másik biztonsági szempontot is megvalósított. Ezt a hírt módosíthatod csak korlátozott ideig elérhető vannak. Ehhez iOS-eszközökön kattintson a Stopperóra a szövegmezőben Koppintson a. Android-eszközök esetén válassza ki ezt a csevegésben profilkép fent ki. Most megteheti itt: "Önmegsemmisítő időzítő" beállíthatja, hogy mennyi ideig jelenjen meg az üzenet, miután a címzett elolvasta. Ne feledje, hogy az időzítő csak az üzenet elolvasása után indul el.

bővebben a témáról