Üzenetek törlése a Signalban – hogyan működik

Üzenetet szeretne törölni a Messenger Signal alkalmazásban? Megmutatjuk, hogyan.

kijelző

A Signal alkalmazást különösen biztonságos üzenetküldőnek tartják. Egyre többen használják a WhatsApp alternatívájaként. Természetesen a Signal-on küldött üzenetek is törölhetők. A legjobb az egészben, hogy eldöntheti, hogy csak Ön ne látja-e többé az üzenetet, vagy az elküldött tartalmat a chatpartnere is törölje.

  • Jel: Üzenetek törlése az alkalmazásban
  • A teljes beszélgetés törlése a Signalban
  • Jelzés: eltűnő üzenetek létrehozása

Jel: Üzenetek törlése az alkalmazásban

1. Lépés:

Érintse meg és tartsa lenyomva a törölni kívánt üzenetet. Az iPhone készüléken egy menüsor nyílik meg alul. Android-eszközökön a tetején található. Valamivel kapcsolatban Három kötőjel ikonra további üzeneteket választhat. Erre vonatkozó tippel kuka ikonra ezután törölheti az üzenet(eke)t. ×

2. Lépés:

Most ki kell választania, hogy kinek az üzenetét törölje. Ha nem szeretné többé látni az üzenetet, válassza a "töröld nekem" ki. Ha törölni szeretné az üzenetet az összes címzett és saját maga számára, válassza a "Törlés mindenki számára". ×

A teljes beszélgetés törlése a Signalban

Természetesen egy teljes beszélgetést is törölhet. Ehhez iPhone készüléken csúsztassa balra az ujját a nem kívánt beszélgetésen, és koppintson a elemre Oltsa ki. Androidon tartsa lenyomva a beszélgetést a beszélgetések áttekintésében. Ezután érintse meg a szemetes ikont a jobb felső sarokban. A törlés megerősítése után a beszélgetés végleg eltűnik.

×

Jelzés: eltűnő üzenetek létrehozása

Az eltűnő üzenetek jó alternatívát jelentenek a folyamatos küldés és törlés helyett. A beszélgetés beállításaiban beállíthatja, hogy az üzenetek egy bizonyos idő elteltével automatikusan törlődjenek az eszközről és az előzményekből. Kövesse lépésenkénti útmutatónkat, vagy tekintse meg a gyors üzembe helyezési útmutatót.

1. Lépés:

Koppintson fent a kapcsolattartó neve, további lehetőségek megtekintéséhez. ×

2. Lépés:

A legjobb választás a közvetlen "Eltűnő üzenetek". Koppintson erre. ×

3. Lépés:

Itt állíthatja be az üzenetek időkorlátját. Alapértelmezés szerint ez a "Ki". Végül rá kell kattintania a "rendben" az új beállítások megerősítéséhez. ×

Gyors útmutató: Jel: Eltűnő üzenetek beállítása

  1. Egy beszélgetésben koppintson a felül található ikonra a kapcsolattartó neve, menü megnyitásához.
  2. Válassza ki a pontot "Eltűnő üzenetek" ki.
  3. Itt beállíthatja azt az időt, amely után az üzenetek automatikusan törlődnek. Val vel "rendben" erősítse meg a beállításokat.

Bővebben a témáról: