Mac: Felhasználó törlése – hogyan működik

Törölni szeretne egy felhasználót a Mac számítógépéről? Ezután kövesse lépésenkénti utasításainkat.

kijelző

Ha már nincs szüksége felhasználóra a Mac számítógépen, és el szeretné távolítani, a Rendszerbeállítások segítségével törölheti a fiókot. Egyszerűen kövesse lépésről lépésre szóló utasításainkat.

Felhasználó törlése Macről

Kövesse lépésenkénti útmutatónkat, vagy tekintse meg a gyors üzembe helyezési útmutatót.

1. Lépés:

Először nyissa meg a rendszerbeállítások a bal felső sarokban található alma ikonnal vagy a dokkban lévő fogaskerék alkalmazáson keresztül. ×

2. Lépés:

A rendszerbeállításokban kattintson a "Felhasználók és csoportok". ×

3. Lépés:

Itt kell először a kicsi vár kattintson a bal alsó sarokra a szerkesztés aktiválásához. ×

4. Lépés:

Most adja meg a sajátját admin jelszó amellyel bejelentkezik Mac gépére, majd kattintson a "Védelem megszüntetése". ×

5. Lépés:

Most válassza ki a bal oldali listából felhasználó el szeretné távolítani, és kattintson rá mínusz szimbólum bal alsó. ×

6. Lépés:

Most még mindig ki kell választania, hogy mi történjen a mentett felhasználói adatokkal, ha a fiókot töröljük. Végül kattintson a "felhasználó törlése". ×

gyors üzembe helyezési útmutató

  1. Nyissa meg a rendszerbeállítások és kattintson oda a "Felhasználók és csoportok".
  2. Akkor menj erre vár bal alsó sarokban, és írja be a sajátját Jelszó egy.
  3. Most elhagyhatja a kattintson a felhasználóra, törölni szeretnéd.
  4. Most menjen erre a bal alsó sarokban mínusz jel, a felhasználó eltávolításához.
  5. Most még választania kell, hogy mit kezdjen a mentettekkel felhasználói adat meg kell történnie, mielőtt rákattint a "felhasználó törlése" kattints.

Bővebben a témáról: