iPhone-alkalmazások zárolása – hogyan működik

Le szeretné tiltani az előre telepített Apple alkalmazásokat az iPhone készüléken? A következő tippek+trükkök cikkben elmagyarázzuk ennek működését.

kijelző

Az Apple egy házon belüli funkciót épített be a Beállításokba, amely lehetővé teszi az előre telepített alkalmazások zárolását az iPhone-on. Sajnos ez a funkció nem működik a saját maga által letöltött alkalmazásoknál. Ezekből a tippekből+trükkökből megtudhatja, hogyan van beállítva a zár az előre telepített alkalmazásokhoz.

Blokkolja az előre telepített alkalmazásokat iPhone-on

Kövesse lépésenkénti útmutatónkat, vagy tekintse meg a gyors üzembe helyezési útmutatót.

Értesítés: Ezzel a funkcióval korlátozza a beépített alkalmazások használatát. Ezzel ideiglenesen eltávolítja ezeket az alkalmazásokat a kezdőképernyőről, ami azt jelenti, hogy harmadik felek számára letiltásra kerülnek. Természetesen ugyanígy újraaktiválhatod az okostelefonon lévő alkalmazásokat is.

1. Lépés:

Nyissa meg a ötleteket iPhone-on, és válassza a "képernyőidő" ki. ×

2. Lépés:

Ha még nem tette meg, be kell állítania a Képernyőidő jelkódot. Ehhez egyszerűen kattintson a "Használja a Képernyőidő jelszavát"... ×

3. Lépés:

... majd állítson be egy négyjegyű kódot. Fontos: Jegyezze fel ezt - ha elfelejti a kódot, adatok elveszhetnek, és a kód csak közvetett módon állítható vissza. ×

4. Lépés:

Ezután kattintson a "korlátozásokat" az alkalmazások zárolásához. ×

5. Lépés:

Engedélyezze a " melletti csúszkátkorlátozásokat", hogy zöldre váltson. ×

6. Lépés:

Választ "Engedélyezett alkalmazások", és kapcsolja ki a megfelelő alkalmazások csúszkáját. Ezek az alkalmazások ezután már nem jelennek meg a kezdőképernyőn, így harmadik felek többé nem férhetnek hozzájuk. ×

gyors üzembe helyezési útmutató

  1. Nyissa meg a Beállításokat, és válassza a "képernyőidő" ki.
  2. Most érintse meg a "Használja a Képernyőidő jelszavát" jelszó beállításához az okostelefonhoz.
  3. Ezután tegyen egyet négyjegyű kód az iPhone számára.
  4. Miután megérinti a "korlátozásokat" aktiválja az azonos nevű csúszkát.
  5. több mint "Engedélyezett alkalmazások" mostantól zárolhatja az iPhone beépített alkalmazásait. Ehhez egyszerűen tiltsa le a megfelelő csúszkákat az alkalmazások mellett.

Bővebben a témáról: