Instagram-bejegyzés törlése – ez így működik

Könnyedén törölhet minden olyan Instagram-bejegyzést, amelyet már nem szeretne a profiljában.

kijelző

Számos oka lehet annak, hogy miért szeretne eltávolítani egy bejegyzést Instagram-profiljából. Lehet, hogy egy régi fotóról van szó, amely nem egyezik a többi bejegyzésével, vagy egy barátod megkért, hogy távolíts el egy hülye videót. Bármi legyen is az ok, felfedjük, hogyan törölheti egyszerűen véglegesen az Instagram bejegyzéseit.

Hogyan lehet törölni az Instagram-bejegyzéseket

Kövesse lépésenkénti útmutatónkat, vagy tekintse meg a gyors üzembe helyezési útmutatót.

1. Lépés:

Nyissa meg az Instagram alkalmazást okostelefonján, és koppintson a jobb alsó sarokban lévő ikonra profil ikonra, hogy lépjen a profiljára. Most válassza ki a kívántat hozzászólás megérintésével törölni szeretné. ×

2. Lépés:

Ezután érintse meg azt Három elemes menü jobb felső. ×

3. Lépés:

Most válassza a " lehetőséget a menübőlOltsa ki" ki. ×

4. Lépés:

Ezután erősítse meg a műveletet a "Oltsa kitípus ". ×

5. Lépés:

Ezt követően a bejegyzésed törlődik a profilodból, és többé nem lesz látható más felhasználók számára. ×

6. Lépés:

A törölt bejegyzések azonban 30 nap hosszan be papírkuka mentve, így továbbra is lehetősége van a helyreállításra, ha a törlés véletlenül történt. Ha véglegesen törölni szeretné a bejegyzést e 30 nap letelte előtt, el kell távolítania a lomtárból. Ehhez érintse meg a sajátját profil a burger menü jobb felső sarokban, majd válassza a "ötleteket". ×

7. Lépés:

Ezután érintse meg a "fiókot". ×

8. Lépés:

Ezután válassza ki a "Nemrég törölve". ×

9. Lépés:

Ezután koppintson a törölt bejegyzésre. ×

10. Lépés:

Most menj ide Három elemes menü jobb felső... ×

11. Lépés:

...és érintse meg a "Oltsa ki". ×

12. Lépés:

Ezután erősítse meg újra a folyamatot a "Oltsa ki". A poszt akkor lesz végül törölve és nem állítható vissza. ×

gyors üzembe helyezési útmutató

  1. Az Instagram alkalmazásban nyissa meg a profil, erre kattintva profil ikonra koppintson a jobb alsó sarokra.
  2. Most válassza ki a kívántat hozzászólás megérintésével törölni szeretné.
  3. Ezután nyissa meg a hárompontos menüt a jobb felső sarokban, és érintse meg a "Oltsa ki". Erősítse meg újra a "Oltsa ki".
  4. A törölt bejegyzések lesznek 30 nap hosszú ideig a lomtárban tárolva. Tehát a törölt bejegyzés végleges eltávolításához érintse meg ezt a profiljában burger menü jobb felső.
  5. Ezután válassza ki a "ötleteket" ki.
  6. Most menj a "fiókot" majd tovább "Nemrég törölve".
  7. Ezután érintse meg a törölt bejegyzést, majd nyissa meg a Három elemes menü jobb felső.
  8. Most válassza a " lehetőséget a menübőlOltsa ki" és erősítse meg újra a " gombbalOltsa ki".

Bővebben a témáról: