Instagram megjegyzések törlése – hogyan működik

Ebben a bejegyzésben elmagyarázzuk, hogyan távolíthatod el a saját vagy valaki más Instagram-megjegyzéseit.

kijelző

Különösen a közösségi oldalak megjegyzés rovata hív fel néhányat, hogy csúnya vagy nem megfelelő megjegyzéseket írjanak a képek vagy videók alá. Ebben a bejegyzésben megmutatjuk, hogyan lehet megszabadulni az ilyen típusú megjegyzésektől. Azt is elmagyarázzuk, hogyan törölheti a saját maga által írt megjegyzéseket.

  • Törölje az Instagram-megjegyzéseket az alkalmazásban
  • Törölje az Instagram megjegyzéseit a böngészőben

Törölje az Instagram-megjegyzéseket az alkalmazásban

Először keresse meg azt a képet vagy videót, amelyről el szeretné távolítani a megjegyzést. Tartsd meg ujj éppen olyan hosszú kattintson a megfelelő megjegyzésret egészen idáig kék jelzéssel akarat. Ezután kommentálhatja a Kuka ikon a jobb felső sarokban Egyértelmű. Ez az eljárás a mások bejegyzései alatti saját megjegyzéseinél és mások bejegyzései alatti megjegyzéseknél is működik.

×

Ezután van egy rövid pillanata a törlési folyamat visszavonására. Ehhez írja be a következőt: "Megjegyzés törölve" tovább "Visszavonva". Ha nem látja ezt a lehetőséget, a megjegyzés visszaállítása többé nem lehetséges. Végül törölték.

×

Törölje az Instagram megjegyzéseit a böngészőben

Ezt az eljárást használhatja saját megjegyzéseihez mások képei alatt, valamint mások megjegyzéseihez a saját képei alatt. Kövesse lépésenkénti útmutatónkat, vagy tekintse meg a gyors üzembe helyezési útmutatót.

1. Lépés:

Nyisd ki Instagram és jelentkezzen be fiókjába. ×

2. Lépés:

Menj arra a képre, amely alatt törölni szeretnéd a megjegyzést. Mozgassa az egérmutatót egy Instagram-hozzászóláson keresztül megjelenik egy Három pont ikonra. Kattintson rá. ×

3. Lépés:

Végül menj a "Oltsa ki". ×

gyors üzembe helyezési útmutató

  1. Jelentkezz be az instagramon.com profiljával.
  2. Kattintson arra a képre vagy videóra, amelyhez megjegyzést szeretne törölni. Mozgassa azt Vigye az egeret a megjegyzés fölé. Kattintson arra Három pont ikonra, ami a jobb oldalon jelenik meg.
  3. Végül a folyamat befejezéséhez kattintson a "Oltsa ki".

Bővebben a témáról: