Instagram: tevékenységi állapot letiltása - hogyan működik

A legutóbbi frissítés óta az Instagram megmutatta, mikor voltál utoljára aktív. Itt elmagyarázzuk, hogyan lehet kikapcsolni ezt a funkciót.

kijelző

Ezzel az újítással az Instagram hozza olyan funkció, amivel a Facebook és a WhatsApp már régóta rendelkezik: az Instagram közvetlen üzenetküldési területe megmutatja, hogy egy ismerős mikor használta utoljára az alkalmazást. Természetesen az ismerősei azt is láthatják, hogy mikor volt utoljára online. Ezt a tevékenységi állapotot azonban deaktiválhatjaing. Az alkalmazás felépítése megegyezik iOS és Android rendszeren. Így az operációs rendszerétől függetlenül használhatja útmutatónkat.

Értesítés: Ha kikapcsolja a funkciót, akkor a névjegyei között sem láthatja többé az utolsó tevékenységet.

Az Instagram tevékenység állapotának letiltása

Kövesse lépésenkénti útmutatónkat, vagy tekintse meg a gyors üzembe helyezési útmutatót.

1. Lépés:

Koppintson be fő képernyő a jobb felső sarokban a "Papírrepülő ikon", a névjegyek tevékenységi állapotának megtekintéséhez. ×

2. Lépés:

Most az utolsót látod online állapot nála kapcsolatokat, akik engedélyezték ezt a hirdetést. ban,-ben következő lépés megmutatjuk, hogyan kell használni ezt a funkciót deaktiválja. ×

3. Lépés:

Akkor nyissa meg burger menü jobb felső sarokban, majd válassza a "ötleteket". ×

4. Lépés:

Megérkezett a beállításokhoz, majd válassza ki az elemet "magánélet" ki. ×

5. Lépés:

Itt érintse meg a "tevékenység állapota". ×

6. Lépés:

Végül muszáj A csúszka letiltása. Ezt követően az Ön tevékenységi állapota többé nem lesz látható a névjegyei számára, és Ön többé nem fogja látni a névjegyeinek állapotát. ×

Gyors útmutató: Az Instagram tevékenységi állapotának letiltása

  1. Nyissa meg Instagram profil.
  2. Érintse meg azt Három vonalas menü jobb felső.
  3. Ezután navigáljon a következőn keresztül: "ötleteket" és "magánélet" nak nek "tevékenység állapota".
  4. Deaktiválás tevékenységi állapotát megérinti a kapcsolót.

Bővebben a témáról: