A Google Cégem törlése – hogyan működik

Ha bezárja vállalkozását, el kell távolítania a Google Cégem-adatlapjairól is.

kijelző

A Google Cégem-fiókja megkönnyíti az emberek számára, hogy megtalálják a vállalkozást és az azzal kapcsolatos információkat. Ha azonban van olyan vállalkozása, amely már fizikailag nem létezik, távolítsa el a Google-adatlapokról, hogy elkerülje az aktív és potenciális ügyfelek félrevezetését vagy összetévesztését. Tehát hogyan törölhetsz egy vállalkozást a Google Cégem-fiókodból? Ebben a bejegyzésben ezt elmagyarázzuk.

  • Vállalkozás eltávolítása a Google Cégem-fiókból
  • Távolítson el több céget egyszerre
  • Mi történik, ha eltávolít egy vállalkozást a Google rendszeréből??

Vállalkozás eltávolítása a Google Cégem-fiókból

Mivel sok üzleti fiókot kezelhet a Google Cégemmel, mindössze annyit kell tennie, hogy eltávolítja a törölni kívánt fiókot a vállalkozás adatai közül.
Kövesse lépésenkénti útmutatónkat, vagy tekintse meg a gyors üzembe helyezési útmutatót.

1. Lépés:

Ehhez regisztráljon a //www. weboldalon.Google.com/intl/de_de/business/ a Google Cégem-fiókjában. A kezdőlapon válassza a " lehetőséget a bal oldali oldalsávonvállalat". ×

2. Lépés:

Most válassza ki a listából a törölni kívánt céget, és kattintson rá toll ikonra szerkeszteni. ×

3. Lépés:

A következő oldalon kattintson a "Megjelölés véglegesen bezártként", hogy mások is tudják, az üzlet bezárt. ×

4. Lépés:

A felugró párbeszédpanelen válassza a "üzletek bezárása". ×

5. Lépés:

A cég bezárása után lépjen a "bejegyzés eltávolítása". ×

6. Lépés:

Ezután erősítse meg a törlést a " gombra kattintva a párbeszédablakbanTávolítsa el" kattints. ×

Távolítson el több céget egyszerre

Ez a lehetőség nemcsak gyorsabb, hanem lehetővé teszi egynél több vállalkozás törlését is a Google Cégem-fiókjából. Ez úgy működik, hogy egyszerre több cégadatot is megcímkéz.
Kövesse lépésenkénti útmutatónkat, vagy tekintse meg a gyors üzembe helyezési útmutatót.

1. Lépés:

Jelentkezzen be a Google Cégem webhelyére, majd kattintson a " lehetőségre a bal oldali menülistábanvállalat". ×

2. Lépés:

Miután elérte a vállalkozás adatait, aktiválja a jelölőnégyzetet a törölni kívánt cégek bal oldalán. Ezután kattintson a jobb felső sarokban található " gombraAkciók" a legördülő menü megnyitásához. ×

3. Lépés:

A legördülő listából kiválaszthatja, hogy véglegesen bezárja-e a vállalkozásokat, vagy törli őket a vállalkozás adatai közül a "Véglegesen zárva" vagy "cég eltávolítása" kattints. ×

4. Lépés:

Ezután erősítse meg a műveletet a " gombra kattintva a párbeszédablakbanMegjelölés véglegesen bezártként" vagy "Távolítsa el" kattints. ×

Mi történik, ha eltávolít egy vállalkozást a Google rendszeréből??

Vállalkozásának a Google-tól való eltávolítása hasonló egy üzlet bezárásához és az ismert fizikai helyéről való eltávolításához. Ebben az esetben azonban digitálisan csinálja, és nem fizikailag.
Vállalkozása azonban továbbra is látható lesz a Google Keresőn és a Google Térképen. A láthatóság azonban csökken, ha a törlés előtt "véglegesen bezártnak" állítja be. A vállalkozásoddal kapcsolatos összes korábbi nyilvános bejegyzés, videó, kép, valamint vásárlói megjegyzés és vélemény szintén törlődik. Azok, akiknek korábban felügyeleti jogokat adott, többé nem férhetnek hozzá a vállalkozásához. A Google által az Ön vállalkozása számára automatikusan létrehozott webhely is eltávolításra kerül. Ne feledje azt is, hogy miután eltávolított egy céget, nem tudja visszaállítani.

Gyors útmutató: Vállalat törlése

  1. Jelentkezz be a Google Cégem szolgáltatásba. Ezután kattintson a " elemre a bal oldali listábanvállalat".
  2. Most lépjen a kívánt cég mögé a "Szerkeszteni" ami úgy néz ki, mint egy toll.
  3. Val vel "Megjelölés véglegesen bezártként" zárja be vállalkozását. Erősítse meg ezt a párbeszédablakban található " gombra kattintvaüzletek bezárása" kattints.
  4. A cég bezárása után kattintson a "bejegyzés eltávolítása". Erősítse meg ezt a folyamatot a "Távolítsa el" kattints.

Gyors útmutató: Több cég törlése

  1. Jelentkezzen be a Google Cégem webhelyére. Ezután kattintson a bal oldalon található " gombravállalat".
  2. Ezután válassza ki a törölni kívánt cégeket a következő beírásával koporsó jelölje meg mellette.
  3. Ezután kattintson a " gombra a jobb felső sarokbanAkciók".
  4. Most válassza ki a " bejegyzéseket a menübőlVéglegesen zárva" vagy "cég eltávolítása" ki.
  5. Ezután erősítse meg a műveletet a " gombra kattintva a párbeszédablakbanMegjelölés véglegesen bezártként" vagy "Távolítsa el" kattints.

Bővebben a témáról: