Google Térkép: előzmények törlése

A Google Térkép automatikusan elmenti a keresett helyeket és útvonalakat. Itt megmutatjuk, hogyan törölheti az előzményeket.

kijelző

Nem szeretné, hogy bárki más nyomon kövesse a Google Térkép keresési előzményeit? A törléshez csak meg kell találni a megfelelő utat a beállításokban. Megírtuk Önnek a megfelelő utasításokat.

Értesítés: Előzményeit csak akkor menti a rendszer a Google Térképen, ha Google-fiókja össze van kapcsolva az alkalmazással vagy a böngészővel.

  • Törölje a Google Térkép előzményeit a böngészőben
  • Google Térkép előzmények Törölje az alkalmazás előzményeit

Törölje a Google Térkép előzményeit a böngészőben

Kövesse lépésenkénti útmutatónkat, vagy tekintse meg a gyors üzembe helyezési útmutatót.

1. Lépés:

Nyisd ki Google térkép a böngészőjében. Kattintson arra Menü ikon (☰) bal felső. ×

2. Lépés:

Görgessen be menü lefelé, amíg a lényegre nem ér "Google Térkép tevékenység" és kattintson rá. ×

3. Lépés:

Ha teljesen vagy egy bizonyos ideig szeretné törölni az előzményeket, kattintson a bal oldalon található " gombraTevékenységek törlése után". Ezután kiválaszthatja, hogy a "utolsó óra", tól "Utolsó nap", a "egész idő" vagy egy "Egyedi időszak" törölni kell. Használhatja a "Automatikus törlés engedélyezése", így a keresések mindig automatikusan törlődnek az Ön által megadott idő elteltével. ×

4. Lépés:

Ha törölni szeretné egy adott nap keresési lekérdezéseit, térjen vissza az áttekintéshez, és kattintson a megfelelő dátum melletti gombra Kuka (1). Ha csak egyetlen keresési lekérdezést szeretne eltávolítani, nyissa meg a három pont a megfelelő keresés mellett (2). ×

Törölje a Google Térkép előzményeit az alkalmazásban

Kövesse lépésenkénti útmutatónkat, vagy tekintse meg a gyors üzembe helyezési útmutatót.

Értesítés: Az útmutató iPhone-nal készült, de ugyanúgy működik Android-eszközökön.

1. Lépés:

Nyissa meg a Google Maps alkalmazás és érintse meg azt Menü ikon (☰) bal felső. ×

2. Lépés:

Itt a menüben érintse meg a "ötleteket". ×

3. Lépés:

Csúsztasson egy kicsit lefelé, amíg el nem éri a lényeget "Google Térkép előzmények" eléréséhez. Koppintson rá. ×

4. Lépés:

Az alkalmazás most az Önön keresztül csatlakozik Google fiók automatikusan "tevékenységemet". A teljes előzmény törléséhez érintse meg a jobb felső sarokban három pont és válassza ki a "Tevékenységek törlése után" ki. ×

5. Lépés:

Itt most megtekintheti a "egész idő" vagy akár csak a "Utolsó óra" vagy a "Utolsó nap" távolítsa el. több mint "Egyedi időszak" megadhatja azt az időszakot, amelyre a keresési lekérdezéseket törölni kell. Használhatja a "Automatikus törlés engedélyezése", így az előzmények egy bizonyos idő elteltével mindig automatikusan törlődnek. ×

6. Lépés:

Egy adott nap keresési lekérdezésének törléséhez térjen vissza az áttekintéshez, és érintse meg a megfelelő dátum melletti gombot Kuka (1). Csak egyetlen keresési lekérdezés eltávolításához nyissa meg a három pont (2). ×

Gyors útmutató: Törölje a Google Térkép előzményeit a böngészőben

  1. Nyisd ki Google térkép böngészőjében, és kattintson rá Burger menü (☰) bal felső.
  2. Görgessen be menü egészen a lényegig "Google Térkép tevékenység" és kattintson rá.
  3. több mint "Tevékenységek törlése után" kiválaszthatja, hogy a keresési lekérdezések a "utolsó óra", tól "Utolsó nap", a "egész idő" vagy egy "Egyéni időszak" törölni kell. Használhatja a "Automatikus törlés engedélyezése".
  4. Az áttekintésben eltávolítja egy adott nap keresési lekérdezéseit a következőn keresztül kuka ikonra a dátum mellett.
  5. Egyetlen keresés eltávolításához érintse meg a három pont a vonatkozó kérés mellett.

Gyors útmutató: Törölje a Google Térkép előzményeit iPhone-on

  1. Nyissa meg a Google Maps alkalmazás és érintse meg azt Menü (☰) bal felső.
  2. Ezután menjen a "ötleteket".
  3. Csúsztasson tovább lefelé a pontig "Google Térkép előzmények" és koppintson rá.
  4. Valamivel kapcsolatban három pont jobb felső és "Tevékenységek törlése után" módosíthatja a következő előzményeit: "Utolsó óra", a "Utolsó nap", a "egész idő" vagy egy "Egyéni időszak" Egyértelmű. Használhatja a "Automatikus törlés" meghatározott idő után.
  5. Egy adott nap keresési előzményeinek törléséhez érintse meg a gombot Kuka az áttekintésben a megfelelő dátum mellett.
  6. Egyetlen keresési lekérdezés eltávolításához nyissa meg a három pont a kérés mellett.

Bővebben a témáról: