A Google Fotók szinkronizálása – hogyan működik

Szinkronizálni szeretné a Google Fotókat az összes eszközön? Megmutatjuk, hogyan.

kijelző

A Google Fotók alkalmazásban könnyedén kezelheti és szerkesztheti a képeket okostelefonján. Több eszköz közötti szinkronizálás is lehetséges. Ebben a bejegyzésben megmutatjuk, hogyan készíthet biztonsági másolatot a képekről.

A Google Fotók szinkronizálásának engedélyezése

Kövesse lépésenkénti útmutatónkat, vagy tekintse meg a gyors üzembe helyezési útmutatót.

Vigyázz: A Google Fotók tárhelye korlátozott. Alapvetően 15 GB áll rendelkezésre ingyenesen. A tárhelyet azonban díj ellenében akár 30 TB-ra is bővítheti. Ebben a cikkben tudhat meg többet a Google Fotók tárhelyéről.

1. Lépés:

A Google Fotókban koppintson a Saját elemre a jobb felső sarokban Profil kép. A kis felhő szimbólumból már látszik, hogy be van-e kapcsolva a szinkronizálás. ×

2. Lépés:

több mint "Biztonsági mentés engedélyezése" lehetővé teszi, hogy egyedi képeket és videókat mentsen el Google-fiókjába. Az általános szinkronizálás bekapcsolásához azonban kattintson a "A Google Fotók beállításaitípus ". ×

3. Lépés:

Menjen ide a beállításokban a "Biztonsági mentés és szinkronizálás". ×

4. Lépés:

Most muszáj szürke kapcsoló megérintésével állítsa jobbra/kékre. Ez automatikusan bekapcsolja a szinkronizálást, és feltölti a képeket a Google Drive-ra. Mostantól minden eszközről lekérheti a Google Fotókon keresztül tárolt összes képet. A szinkronizálás aktív. ×

gyors üzembe helyezési útmutató

  1. Nyissa meg a Google Fotók alkalmazást, és koppintson a képernyő tetején Profil kép.
  2. több mint "Biztonsági mentés engedélyezése" beállíthatja, hogy mely fényképekről készüljön biztonsági másolat a Google Drive-on keresztül.
  3. Ellenkező esetben a "ötleteket" az opció "Biztonsági mentés és szinkronizálás" kapcsolja be. Ehhez érintse meg a pontot, majd állítsa a csúszkát jobbra/kékre.
  4. Mostantól képei mindig feltöltődnek a Google Drive-ra, ha csatlakozik az internethez. A Google Fotókban egy másik eszközről mentett képeket a rendszer ezután közvetlenül az okostelefonjára is letölti. A szinkronizálás aktív.

Bővebben a témáról: