törölt névjegyek visszaállítása

Ebből a bejegyzésből megtudhatja, hogyan állíthatja vissza telefonja elérhetőségi adatait, ha véletlenül törölte azokat.

kijelző

Hosszú idő telt el az utolsó biztonsági mentés óta, és minden alkalommal véletlenül törölt egy fontos névjegyet? Az okostelefonon törölt névjegyek helyreállítása bizonyos feltételhez kötött: Android-eszközökön a névjegyeket regisztrálni kell a Google-nál vagy a Google-nál. Szinkronizálva legyen Gmail-fiókjával és iCloudjával iPhone-on. Ha ez a helyzet, akkor lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan kell eljárni a törölt névjegyek visszaállítása érdekében.

  • Névjegyek helyreállítása Android-eszközökön
  • iPhone: Törölt névjegyek helyreállítása

Névjegyek helyreállítása Android-eszközökön

értesítés: Sajnos, ha a névjegyei nincsenek szinkronizálva, akkor nincs lehetőség utólag visszaállítani őket. Hogy felkészüljön a jövőre, egy másik cikkben elmagyarázzuk, hogyan szinkronizálhatja címjegyzékét a Gmaillel.

Kövesse lépésenkénti útmutatónkat, vagy tekintse meg a gyors üzembe helyezési útmutatót. Ha a Google Névjegyeket használja a böngészőben, az eljárás ugyanaz marad.

1. Lépés:

A törölt névjegyek a Gmailben vannak a törlést követő 30 napon belül elérhető és helyreállítható. Először nyissa meg a Google Névjegyek alkalmazását, és érintse meg ott Három kötőjel ikonra bal felső. ×

2. Lépés:

Ezután menjen a "ötleteket". ×

3. Lépés:

Görgessen le, majd érintse meg a "változtatások visszavonása". ×

4. Lépés:

" alatteszköz biztonsági mentése" megmutatja az elmúlt 30 nap biztonsági másolatait. Érintse meg a visszaállítani kívánt biztonsági másolatot. ×

5. Lépés:

Végül érintse meg a "visszaállítás". Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kiválasztott időszakban minden kapcsolat visszaáll. Egyedi névjegyek kiválasztása nem lehetséges. Mivel a névjegyek szinkronizálva vannak az alkalmazás és a böngészőalkalmazás között, a törölt névjegyek hamarosan elérhetők lesznek az összes eszközön. Néha a szinkronizálás eltarthat egy ideig. ×

6. Lépés:

Ban,-ben böngésző alkalmazás alatt is van lehetőség "Egyedi" egy adott nap megadásához. Végül kattintson a "megerősít". ×

iPhone: Törölt névjegyek helyreállítása

Értesítés: Győződjön meg arról, hogy a névjegyei szinkronizálva vannak az iClouddal. Ha ez nem így van, akkor sajnos nem lehet visszaállítani a kapcsolatokat. Az iCloud automatikusan létrehoz egy névjegyarchívumot, amikor új névjegyeket ad hozzá. Ez a biztonsági mentés azonban nem azonnal a névjegyek mentése után történik meg, hanem egy napon belül. Az iPhone készüléken új és véletlenül törölt névjegyek ezért nem állíthatók vissza – csak akkor, ha a névjegyarchívumba is mentették.

Az iCloudon keresztüli adat-helyreállítás a böngészőn keresztül történik. Mivel a névjegyek utólag szinkronizálódnak, a visszaállítás után iPhone-ján is elérhetők lesznek. Kövesse lépésenkénti útmutatónkat, vagy tekintse meg a gyors üzembe helyezési útmutatót.

1. Lépés:

Lépjen be az icloudba.com böngészőjében, és jelentkezzen be a sajátjával Apple azonosító tovább. ×

2. Lépés:

Ezután kattintson a " gombraFiók beállítások". ×

3. Lépés:

Válassza a lehetőséget "kapcsolatok visszaállítása" ki. ×

4. Lépés:

Most több lesz Kapcsolat Archívum Megjelenik. A megjelenített dátum segítségével meghatározhatja, hogy milyen állapotra kívánja visszaállítani a névjegyzékét. A kívánt időpontban kattintson a "visszaállítás". ×

5. Lépés:

Az újonnan megnyíló ablakban lépjen újra a " elemrevisszaállítás" a művelet megerősítéséhez. Miután a törölt névjegyek helyreállítása befejeződött, kap egyet értesítő levél az Apple által. Ez a folyamat eltarthat egy ideig. ×

6. Lépés:

Amikor a folyamat befejeződött, visszaigazolást kap. Végül kattintson a "rendben". ×

Gyors üzembe helyezési útmutató: Android

  1. Nyissa meg a Névjegyek alkalmazás a Google-ból, és koppintson rá Három kötőjel ikonra.
  2. Ezután menjen a "ötleteket".
  3. Érintse meg "változtatások visszavonása".
  4. Válassza a " alatteszköz biztonsági mentése" a biztonsági másolat, amelyre vissza szeretné állítani a névjegyzékét.
  5. A kilépéshez érintse meg a "visszaállítás".

Gyors üzembe helyezési útmutató: iPhone

  1. Ugrás az icloudhoz.com, és jelentkezzen be Apple ID-jával.
  2. Választ "Fiók beállítások" és kattintson a "fejlett".
  3. Menj "kapcsolatok visszaállítása".
  4. A névjegyzék visszaállításának időpontja mellett kattintson a "visszaállítás".
  5. A felugró ablakban lépjen újra a " elemrevisszaállítás" a folyamat befejezéséhez.

Így készíthet biztonsági másolatot: