Facebook Messenger: Online állapot elrejtése

Szeretnéd elrejteni online állapotodat a Facebookon, hogy zavartalanul szörfözhess?? Megmutatjuk, hogyan maradhatsz inkognitóban a Messengerben.

kijelző

Ismerősei láthatják a Facebook Messengerben, hogy Ön jelenleg aktív-e a Facebookon. Természetesen azt is láthatja, hogy melyik ismerőse van éppen online, vagy ki van éppen online. ki volt utoljára online és mikor. Összességében hasznos funkció. Ha azonban meg akarja védeni magánéletét, elrejtheti online állapotát a Messengerben. Tippjeink+trükkjeinkben megmutatjuk, hogyan kell ezt megtenni.

  • Az online állapotkijelzés letiltása az alkalmazáson keresztül
  • Az online állapotkijelzés letiltása a számítógépen

Az online állapotkijelzés letiltása az alkalmazáson keresztül

Kövesse lépésenkénti útmutatónkat, vagy tekintse meg a gyors üzembe helyezési útmutatót.

1. Lépés:

Nyissa meg a Hírnök és érintse meg azt Ikon a profilképével. ×

2. Lépés:

Ezután lépjen a " menüpontraaktív állapot". ×

3. Lépés:

Az új ablakban csúsztassa a csúszkát a "Hirdetések, amikor aktív" balra. ×

4. Lépés:

Végül erősítse meg a folyamatot a "Deaktiválástípus ". Mostantól tevékenységi állapota el lesz rejtve. ×

Az online állapotkijelzés letiltása a számítógépen

1. Lépés:

Nyissa meg a Facebook messenger böngészőjében a Facebook megnyitásával. Ezután kattintson a d gombra a jobb felső sarokbanazaz három pont majd válassza ki a "Az aktív állapot kikapcsolása" ki. ×

2. Lépés:

Megnyílik egy előugró ablak, amelyben megadhatja, hogy az állapota milyen mértékben legyen elrejtve. Ha mindig offline szeretne megjelenni, használja a "Az összes névjegy aktív állapotának kikapcsolásaketyegés ". Azt is megadhatja, hogy ne lásson bizonyos névjegyeket online állapotban. Erősítse meg "rendben". ×

Gyors útmutató Az online állapotkijelzés letiltása az alkalmazáson keresztül

  1. Nyissa meg a messenger alkalmazás. Kattintson a sajátjára a bal felső sarokban Profil kép.
  2. Érintse meg "aktív állapot".
  3. Nyomd meg azt csúszkát balra.
  4. Végül erősítse meg a folyamatot a "Deaktiválás".

Bővebben a témáról: