Facebook: A "Szeretem" információk elrejtése – ez így működik,

A Facebookon mindenki számára látható lájkokkal lehet jelölni az oldalakat, bejegyzéseket. Megmutatjuk, hogyan rejtheti el a "Tetszik" információkat.


Kép: Lloyd Carr/Shutterstock.com hirdetés

A "lájkokat" el is rejtheti mások elől a Facebookon. Ekkor senki sem láthatja, hogy mely személyekre, cégekre vagy oldalakra lájkoltál. Ha csak bizonyos emberek elől szeretné elrejteni a tetszésnyilvánításait, ezt is könnyedén beállíthatja. Itt megtudhatja, hogyan.

  • Facebook: A kedvelések elrejtése mindenki elől
  • Facebook: Adott személyek kedvelésének elrejtése

Facebook: A kedvelések elrejtése mindenki elől

Kövesse lépésenkénti útmutatónkat, vagy tekintse meg a gyors üzembe helyezési útmutatót.

1. Lépés:

Miután bejelentkezett Facebook-fiókjába, lépjen önállóan profil. A menüsor tetején a profilképed alatt láthatod a beállításokat "Több". Kattintson ide egyszer. ×

2. Lépés:

Ezután közvetlenül lent nyílik meg egy kiválasztási menü. Itt válassza ki a pontot "Tetszik" ki. ×

3. Lépés:

Ezután kattintson a jobb felső sarokban három pont egymás mellett. Megnyílik egy másik ablak, amelyben kiválaszthatja a felső opciót "elrejtési terület" választ. Ez azt jelenti, hogy az összes tetszésnyilvánítást többé nem láthatják mások. ×

Facebook: Adott személyek kedvelésének elrejtése

Kövesse lépésenkénti útmutatónkat, vagy tekintse meg a gyors üzembe helyezési útmutatót.

1. Lépés:

Miután bejelentkezett Facebook-fiókjába, lépjen a saját oldalára Facebook profil. A profilképed alatti menüsorban a jobb szélen válassza a "Több" ki. ×

2. Lépés:

Most kattintson közvetlenül lent az új kiválasztási menüben "Tetszik" tovább. ×

3. Lépés:

A jobb felső sarokban egy gomb látható három pont. Kattintson rá egyszer, majd válassza a "Szerkessze a tetszésnyilvánítások adatait" ki. ×

4. Lépés:

A beállítások ablakban most lehetősége van kiválasztani az egyes kategóriákat, hogy kik látják a tetszésnyilvánításait, vagy kik fogják látni. nem láthatja. Ehhez kattintson mindegyikre földgömb ikonra az egyes kategóriáktól jobbra. ×

5. Lépés:

Az ablakban "Válassza ki a célcsoportot" most beállíthatja, hogy tetszik-e nyilvánosan legyen, csak a tiéd barátok vagy csak ők láthatja ezeket. Tedd a Pont a megfelelő opción. Ha csak bizonyos személyek elől szeretné elrejteni a tetszésnyilvánításait, kattintson a "Egyedi". ×

6. Lépés:

A következő lépésben a "Ne oszd meg" Adja meg azoknak a személyeknek a nevét, akiknek nem szabad látni a tetszésnyilvánításait. Kattintson a " gombra a megerősítéshezMentés számítógépre". ×

Rövid útmutató: Minden személy

  1. Menj be hozzá profil és kattintson a " gombra a felső menüsorbanTöbb".
  2. A kiválasztási menüben lépjen a "Tetszik".
  3. Most kattintson a jobb felső sarokban három pont majd tovább "elrejtési terület". Ez azt jelenti, hogy az összes tetszésnyilvánítást többé nem láthatják mások.

Gyors útmutató: Meghatározott személyek

  1. Menj a tiédhez profilnézet, kattintson a jobb szélen "Több" majd tovább "Tetszik".
  2. Ezután menjen a három pont majd tovább "Szerkessze a tetszésnyilvánítások adatait".
  3. Mostantól beállíthatja, hogy ki láthatja és ki ne lássa a tetszésnyilvánításait. Kattintson az egyes kategóriákhoz földgömb ikonra közvetlenül mellette.
  4. " alattVálassza ki a célcsoportot" válassza ki, hogy tetszik-e nyilvánosan, Csak barátok vagy csak neked láthatónak kell lennie. Ha nem szeretné, hogy csak bizonyos személyek lássák a tetszésnyilvánításait, kattintson a "Egyedi".
  5. Most az alábbi mezőben "Ne oszd meg" Adja meg azoknak a személyeknek a nevét, akiktől el szeretné rejteni a tetszésnyilvánításait. Ezután kattintson a "Mentés számítógépre".

Bővebben a témáról: