Facebook: az alkalmazások parancsikonjainak törlése

Bejelentkezett egy alkalmazásba Facebook-fiókjával, és le szeretné választani azt? Így van ez megcsinálva:

kijelző

Számos alkalmazás létezik, amelyekhez előzetes regisztráció szükséges. A Facebook-fiók használata egyszerű, így nem kell minden alkalommal újra megadnia személyes adatait. De amit sokan nem tudnak: a Facebook linkeket hoz létre az alkalmazásokhoz, és nem töri fel őket – még akkor sem, ha törli az alkalmazásokat. Megmutatjuk, hogyan távolíthatja el a linket a Facebookról:

Hogyan lehet törölni az alkalmazás parancsikonját a Facebookon

Könnyen kezelheti és eltávolíthatja a kapcsolódó alkalmazásokat a Facebook-fiók beállításaiban.

  • okostelefonos alkalmazás
  • asztali

okostelefonos alkalmazás

Kövesse lépésenkénti útmutatónkat, vagy tekintse meg a gyors üzembe helyezési útmutatót.

Értesítés: A lépésről-lépésre szóló útmutató a Android készülékek és iPhone készülékek egyaránt.

1. Lépés:

Nyissa meg a Facebook alkalmazás és érintse meg a három vízszintes vonal jobb felső. Az iPhone-on ezek a vonalak a jobb alsó sarokban találhatók. ×

2. Lépés:

Ezután érintse meg a fogaskerék ikont a jobb felső sarokban a Beállítások megnyitásához. ×

3. Lépés:

Most görgessen, amíg el nem éri a "Engedélyek" eléréséhez. Ezután válassza ki a " bejegyzéstalkalmazások és webhelyek" ki. ×

4. Lépés:

Itt most megtekintheti az összes alkalmazást, amelyhez a Facebook-fiókja kapcsolódik. Válassza ki a kívánt alkalmazást úgy, hogy egyszerűen megérinti. ×

5. lépés

Ezután érintse meg közvetlenül a "Távolítsa el" vagy " alattBejelentkezve a Facebookon" a gombon "Távolítsa el" . ×

6. lépés

Most erősítse meg a folyamatot a "Távolítsa eltípus ". Az alkalmazással való kapcsolat ezután megszűnik a Facebook-fiókjából, és az alkalmazás többé nem férhet hozzá az Ön adataihoz. × Kijelző

asztali

Kövesse lépésenkénti útmutatónkat, vagy tekintse meg a gyors üzembe helyezési útmutatót.

1. Lépés:

Nyissa meg a Facebookot egy böngészőben, majd jelentkezzen be a hitelesítő adataival. Ezután nyissa meg a legördülő menüt a nyíl jobb felső. Ezután kattintson a bejegyzésre "Beállítások és adatvédelem". ×

2. Lépés:

Válassz itt "ötleteket" tovább. ×

3. Lépés:

Most váltson a bal oldali " kategóriáraalkalmazások és webhelyek". Ezután az ablak jobb oldalán látni fogja az összes alkalmazást, amelyhez a Facebook-fiókja kapcsolódik. Válassza ki itt a kívánt alkalmazást, és kattintson a gombra "Megtekintés és szerkesztés". ×

4. Lépés:

Ezután kattintson a szakasz melletti "Bejelentkezve a Facebookon" tovább "Távolítsa el". ×

5. Lépés:

Erősítse meg a folyamatot a kék gombra kattintva "Távolítsa el" kattints. Ezután az alkalmazásra mutató hivatkozás törlődik. Az alkalmazás ezután már nem fér hozzá az Ön adataihoz. ×

Gyors útmutató: okostelefonos alkalmazás

  1. Nyissa meg a Facebook alkalmazás és érintse meg a 3 vízszintes kötőjel jobb felső (vagy. iPhone jobb alsó részén).
  2. Ezután érintse meg a fogaskerék ikont a Beállítások megnyitásához.
  3. Megérkezett a Facebook beállításaiba, most nyissa meg a " menüpontotalkalmazások és webhelyek" alatt "Engedélyek".
  4. Itt láthatja az összes alkalmazást, amelyhez a Facebook-fiókja kapcsolódik. Keresse meg a listában lakás, törölni szeretné a hivatkozást, és koppintson rá.
  5. Ezután érintse meg a "Távolítsa el" és erősítse meg ezt újra. Ezután az alkalmazással való kapcsolat megszakad.

Gyors üzembe helyezési útmutató: Asztali

  1. A Facebookon nyissa meg a menüt a jobb felső sarokban a ikonra kattintva nyíl kattintson.
  2. Ezután válasszon egyenként "Beállítások és adatvédelem" és "ötleteket" ki.
  3. A beállításokban nyissa meg a " kategóriát a bal oldalonalkalmazások és webhelyek".
  4. Ezután látni fogja az összes alkalmazást, amelyet összekapcsolt Facebook-fiókjával. Itt válassza ki a kívánt alkalmazást, és kattintson a mögötte lévő gombra "Megtekintés és szerkesztés".
  5. Most menjen a " szakaszhozBejelentkezve a Facebookon" tovább "Távolítsa el" majd erősítse meg újra a " gombbalTávolítsa el". Ezzel leválasztja a kiválasztott alkalmazást. Ezután már nem férhetnek hozzá a Facebook-adataidhoz.

Bővebben a témáról: