Hagyja el a Dropbox mappát – hogyan működik

Ez a cikk bemutatja, hogyan léphet ki egy megosztott Dropbox mappából.


Kép: Postmodern Studio/Shutterstock.com hirdetés

Élvezheti a Dropbox használatával fájljait és mappáit online tárolhatja és megoszthatja másokkal? Ekkor előfordulhat, hogy egy bizonyos mappát szeretne elhagyni, mert már nincs szüksége a tartalmára, és tárhelyet szeretne spórolni. Ha igen, a következőképpen léphet ki a Dropbox mappából.

  • Lépjen ki a megosztott Dropbox mappából a számítógépen
  • Hagyja a megosztott Dropbox mappát az alkalmazásban

Lépjen ki a megosztott Dropbox mappából a számítógépen

Kövesse lépésenkénti útmutatónkat, vagy tekintse meg a gyors üzembe helyezési útmutatót.

1. Lépés:

Nyissa meg a Dropbox webhelyét, jelentkezzen be, és kattintson a " gombra a jobb oldali menüsorbanJóváhagyott". ×

2. Lépés:

Most ezt keresd mappát, ki szeretne lépni, és ott kattintson rá hárompontos menü.A legördülő menüből válassza a "Távolítsa el a Dropboxból" ki. Most már kilépett a megosztásból, és többé nem fogja látni a mappát. Más felhasználók azonban a szokásos módon hozzáférhetnek a mappához. ×

Hagyja a megosztott Dropbox mappát az alkalmazásban

Kövesse lépésenkénti útmutatónkat, vagy tekintse meg a gyors üzembe helyezési útmutatót.
Értesítés: A megjelenő utasítások az iOS alkalmazásra vonatkoznak. Az eljárás Androidon is hasonló.

1. Lépés:

Indítsa el a Dropbox alkalmazást, és lépjen a start menübe.Innen koppintson a " fülreJóváhagyott", és válassza ki a megosztottat mappát amelyről el szeretné távolítani a hozzáférést. ×

2. Lépés:

Most érintse meg azt hárompontos menü majd tovább "mappa beállításait". ×

3. Lépés:

A befejezéshez lépjen a " elemre alulEltávolítás a Dropboxomból". ×

Gyors útmutató: Lépjen ki a Dropbox mappából a számítógépen

  1. Jelentkezzen be a Dropboxba, és kattintson a " gombra a jobb oldali menüsorbanJóváhagyott".
  2. Válassza ki a megfelelőt mappát, ki szeretne lépni, és ott kattintson rá hárompontos menü.
  3. A legördülő menüből válassza a "Távolítsa el a Dropboxból". Kilépett a kiadásból, és a mappa már nem jelenik meg. Más felhasználók azonban a szokásos módon hozzáférhetnek a mappához.

Gyors útmutató: Lépjen ki a Dropbox mappából az alkalmazásban

  1. Nyissa meg a Dropbox alkalmazást, és navigáljon ide Start menü.
  2. Koppintson a " fülreJóváhagyott", és válassza ki a megosztottat mappát amelyről el szeretné távolítani a hozzáférést.
  3. Érintse meg azt hárompontos menü majd válassza ki a "mappa beállításait".
  4. Végül menj a "Eltávolítás a Dropboxomból".

Bővebben a témáról: