Gyorsítótár törlése a Google Chrome-ban – hogyan működik

Ha törölni szeretné a böngésző gyorsítótárát a Google Chrome-ban, kövesse a tippek+trükkök útmutatónkat.

kijelző

Amikor a Google Chrome-mal szörföl az interneten, a meglátogatott webhelyekről származó fájlok és képek automatikusan az úgynevezett böngésző gyorsítótárában tárolódnak. Ennek az az előnye, hogy nem kell mindig minden adatot újratölteni, hanem a gyorsítótárból töltődik be. Időnként törölnie kell a gyorsítótárat, hogy a Google Chrome továbbra is megjelenítse a webhelyek legfrissebb adatait, és ne csak az elmentett adatokat használja újra és újra. Az alábbiakban megmutatjuk, hogyan kell ezt megtenni:

Törölje a böngésző gyorsítótárát a Google Chrome-mal – ez így működik's

Kövesse lépésenkénti útmutatónkat, vagy tekintse meg a gyors üzembe helyezési útmutatót.

1. Lépés:

Nyissa meg a Google Chrome-ot, és kattintson a jobb felső sarokban Hárompontos menü. ×

2. Lépés:

Ezután lépjen a " pontra a legördülő menübenötleteket". ×

3. Lépés:

" alattAdatvédelem és biztonság" most kattintson a "Törölje a böngésző adatait". ×

4. Lépés:

Ha csak a gyorsítótárat szeretné törölni, jelölje be a "Gyorsítótárazott képek és fájlok". A legördülő menüt is használhatja határozza meg az időszakot, amelyhez az adatokat törölni kell. Ezután erősítse meg a "törölje az adatokat". ×

Tipp: Nak nek "Törölje a böngésző adatait" a billentyűkombinációval még gyorsabban elérheti [Ctrl + [Shift + [Del.

gyors üzembe helyezési útmutató

  1. Nyisd ki Google Chrome és folytasd Hárompontos menü.
  2. Itt válassza ki a "ötleteket" ki.
  3. " alattbiztonság és adatvédelem" kattintson "Törölje a böngésző adatait".
  4. Jelölje be a "Gyorsítótárazott képek és fájlok".
  5. A legördülő menüt is használhatja határozza meg az időszakot, amelyhez az adatokat törölni kell.
  6. Ezután erősítse meg a "törölje az adatokat".

Bővebben a témáról: