Biztonsági másolat törlése az iCloudból – hogyan működik

Az iCloud-tárhely majdnem megtelt, és van egy régi biztonsági másolata, amelyre már nincs szüksége? Hogyan lehet törölni:

kijelző

Különösen az ingyenes 5 GB iCloud tárhely gyorsan megtelik. Biztonságosan törölheti a régi biztonsági másolatokat, amelyekre már nincs szüksége. Útmutatónkban megmutatjuk, hol találja a törlési beállításokat.

  • Törölje a biztonsági másolatokat iPhone-on keresztül
  • Törölje a biztonsági másolatokat az iCoudból Windows rendszeren
  • Törölje a biztonsági másolatokat az iCloudból Mac rendszeren

Törölje a biztonsági másolatokat iPhone/iPad segítségével

A biztonsági másolatok iCloudból való törléséhez egyszerűen vegye ki iPhone vagy iPad készülékét. Kövesse lépésenkénti útmutatónkat, vagy tekintse meg a gyors üzembe helyezési útmutatót.

1. Lépés:

iPhone-ján nyissa meg a ötleteket és koppintson a tiédre a tetején Apple ID fiók. ×

2. Lépés:

Választ "iCloud" ki. ×

3. Lépés:

Most érintse meg a "kezelni a tárolást". Itt található az összes iCloud-tárhely. ×

4. Lépés:

Kicsit lejjebb válassza ki az elemet "biztonsági mentések" ki. Itt a listában azt is láthatja, hogy mely alkalmazások használják az iCloud tárhelyet, és mennyi tárhelyet foglalnak el. ×

5. Lépés:

Most ezt válaszd biztonsági mentés amelyet törölni szeretne. ×

6. Lépés:

Érintse meg "Biztonsági másolat törlése". ×

7. Lépés:

Erősítse meg a folyamatot a "Letiltás és törlés". ×

Törölje a biztonsági másolatokat az iCloudból Windows rendszeren

A biztonsági másolatokat kényelmesen törölheti is a számítógépéről. Kövesse lépésenkénti útmutatónkat, vagy tekintse meg a gyors üzembe helyezési útmutatónkat.

1. Lépés:

Nyissa meg az iCloudot a számítógépén. Ha még nem töltötte le az iCloud for Windows alkalmazást, ezt a következő linkről teheti meg: //support.alma.com/en-us/HT204283 Az iCloudban kattintson a "Tárolás" a memóriahasználatot mutató sáv mellett. ×

2. Lépés:

Most válassza a bal oldali "biztonsági mentések", és kattintson az eltávolítani kívánt biztonsági másolatra. Ezután kattintson a Törlés gomb. ×

3. Lépés:

Megnyílik egy másik ablak. Kattintson a " gombra a megerősítéshezOltsa ki". Most a biztonsági másolatot eltávolították, és lényegesen több tárhely áll rendelkezésre az iCloud-fiókjában ×

Törölje a biztonsági másolatokat az iCloudból Mac rendszeren

Macen az iCloud nem program, hanem a rendszerbeállításokba integrálva. Megmutatjuk, hol találja a biztonsági mentés törlésének beállítását. Kövesse lépésenkénti útmutatónkat, vagy tekintse meg a gyors üzembe helyezési útmutatót.

1. Lépés:

Mac számítógépén kattintson a tetején található menüsávra alma ikonra és válassza a "rendszerbeállítások..." ki. ×

2. Lépés:

A rendszerbeállításokban válassza ki a " elemetApple azonosító" ki. ×

3. Lépés:

Most kattintson a " elemre a bal oldalsávoniCloud" majd a jobb alsó sarokban a "Adminisztrálni...". ×

4. Lépés:

Válassza ki a " elemet a bal oldali listábólbiztonsági mentések", és kattintson az eltávolítandó biztonsági másolatra. Ezután kattintson a "Oltsa ki". ×

5. Lépés:

Megnyílik egy másik ablak, amelyben kattintson a "Oltsa ki" kattints. A biztonsági másolatot véglegesen eltávolítottuk, és ismét több tárhely áll rendelkezésre. ×

Gyors útmutató: Törölje a biztonsági másolatokat az iPhone készülékről

  1. iPhone-ján nyissa meg a ötleteket majd koppintson a sajátjára a tetején Apple ID fiók.
  2. Választ "iCloud" > "kezelni a tárolást" > "biztonsági mentések".
  3. Koppintson az elavult elemre biztonsági mentés, amelyet törölni szeretne.
  4. Ezután válassza ki a "Biztonsági másolat törlése" és erősítse meg a " gombbalLetiltás és törlés".

Gyors útmutató: Biztonsági másolatok törlése az iCoudból Windows rendszeren

  1. Nyisd ki iCloud az ők Windows PC. A programot innen töltheti le, ha még nem telepítette: //support.alma.com/de-de/HT204283
  2. Kattintson "Tárolás" a memóriahasználatot mutató sáv mellett.
  3. A bal oldali listából válassza ki a "biztonsági mentések", és kattintson az eltávolítandó biztonsági másolatra. Ezután kattintson a Törlés gomb.
  4. Erősítse meg a felugró ablakot a " gombbalOltsa ki" és más dolgokra használja az új teret.

Gyors útmutató: Törölje a biztonsági másolatokat az iCloudból Mac rendszeren

  1. Nyiss erről alma ikonra a felső menüsorban rendszerbeállítások a Mac gépen.
  2. Az áttekintésben válassza ki a pontot "Apple azonosító" ki.
  3. Kattintson a " gombra az oldalsávoniCloud" és ezt követően a bár mellett a memóriahasználat megjelenítéséhez a " gombonAdminisztrálni...".
  4. A bal oldali listából válassza ki a "biztonsági mentések", és kattintson az eltávolítandó biztonsági másolatra. Ezután kattintson a "Oltsa ki".
  5. Megnyílik a új ablak, ahol a " gombra kattintva befejezheti a folyamatotOltsa ki" megerősít.

Bővebben a témáról: