Törölje az Apple ID-t az előző tulajdonostól – ez így működik

Ebből a cikkből megtudhatja, mit tehet, ha egy korábbi tulajdonos Apple ID-je még mindig tárolva van egy használt iPhone-on.


Kép: chainarong06/Shutterstock.com hirdetés

Használt iPhone-t vásárolt, de az előző tulajdonos Apple ID-je vagy a Find My iPhone szolgáltatás továbbra is aktív? Az, hogy ebben az esetben mit kell tennie, attól függ, hogy felvette-e a kapcsolatot az eladóval vagy sem. Ebben a tippben mindkét eljárást elmagyarázzuk.

  • Ön kapcsolatban áll az előző tulajdonossal
  • Nincs kapcsolatod az előző tulajdonossal

Ön kapcsolatban áll az előző tulajdonossal

Ha továbbra is kapcsolatban áll az előző tulajdonossal, könnyen eltávolíthatja az Apple ID-t. Ennek pontos módja attól függ, hogy tud-e személyesen találkozni az előző tulajdonossal. Mert az előző tulajdonos eltávolíthatja az Apple ID-jét akár személyesen közvetlenül az iPhone-on, akár az interneten keresztül.

Az előző tulajdonos személyesen távolíthatja el az Apple ID-t
Ebben az esetben az Apple ID-t közvetlenül az iPhone készülékről törölheti. Előtte azonban mindenképpen Tiltsa le az "Find My iPhone" funkciót. Ezzel az iPhone sorozatszáma egy adott Apple ID-hez van kapcsolva, így az iPhone még akkor is ehhez a fiókhoz van hozzárendelve, ha vissza lett állítva. Olvassa el ezt a bejegyzést arról, hogyan kapcsolhatja ki közvetlenül az "Find My iPhone" funkciót az iPhone készüléken.
Most te is megteheted Törölje az Apple ID-t az iPhone-ról. Ez a lépés nem feltétlenül szükséges, de törli az összes adatot, amelyet az iPhone-on tárolt az előző tulajdonos iCloudján keresztül.

1. Lépés:

Ehhez nyissa meg a iPhone beállítások és koppintson felül a ikonra az előző tulajdonos neve. ×

2. Lépés:

Görgessen le, és érintse meg a „Regisztráció törlése". ×

3. Lépés:

Most már az előző tulajdonosnak kell lennie Apple ID jelszó Írja be és erősítse meg a jobb felső sarokban található „ gombra kattintvaDeaktiválás" gépel. ×

Végre kellene Állítsa vissza az iPhone-t. Ezzel törli az összes adatot és beállítást, amelyet az előző tulajdonos az eszközön tárolt. Olvassa el itt, hogyan törölheti az iPhone készüléket. Most újra beállíthatja az iPhone-t, és bejelentkezhet Apple ID-jával.

A korábbi tulajdonos eltávolíthatja az Apple ID-t az interneten keresztül
Az Apple ID eltávolítása közvetlenül az iPhone-on általában valamivel egyszerűbb, de az iCloudnak köszönhetően a folyamat az interneten keresztül is viszonylag egyszerűen elvégezhető. Ebben az esetben is először a szolgáltatást kell igénybe vennie Az iPhone keresése letiltása. Ehhez az előző tulajdonos követheti ennek az útmutatónak azt a részét, hogy hogyan kapcsolhatja ki az iPhone keresése funkciót iPhone-on az iCloudon keresztül.
Miután az iPhone csatlakozik az internethez, ez a módosítás szinkronizálva lesz. Következő, megteheti Eszköz visszaállítása, az előző tulajdonos adatainak, beállításainak és Apple ID-jának eltávolításához. Most már képesnek kell lennie erre saját maga is. Ehhez kövesse ezt az útmutatót az iPhone visszaállításához. Most újra beállíthatja az eszközt, és bejelentkezhet Apple ID-jával.

Több mint 500 iPhone tipp kezdőknek, haladóknak és profiknak