Törölje az Apple ID-t – hogyan működik

Többé nem akarja használni az Apple szolgáltatásokat, és szeretné eltávolítani az Apple ID-ját? Itt megtudhatja, mit kell figyelembe venni.

kijelző

Az Apple ID állandóan össze van kapcsolva olyan Apple szolgáltatásokkal, mint az App Store, az iCloud, a FaceTime vagy az iMessage. Az európai általános adatvédelmi rendelet részeként az Apple egy újonnan bevezetett törlési lehetőséget vezetett be, amely kényelmesebb a felhasználó számára. Olvassa el alább, hogyan működik ez az Apple ID adatvédelmi oldalán a böngészőben.

  • Mi történik az Apple ID törlésekor??
  • Milyen előkészületeket kell tenni?
  • Hogyan lehet törölni az Apple ID-t?

Mi történik, ha az Apple ID törlődik??

Először is tudnia kell, hogy ha törli Apple ID-jét, elveszíti az összes Apple-szolgáltatáshoz való hozzáférését, valamint a hozzájuk kapcsolódó vásárlásait is. A továbbiakban nem fog hozzáférni iCloud-tárhelyéhez. Ezzel az App Store-on vagy az iTunes-on keresztül végzett összes vásárlást is deaktiválja. Ezért készítsen biztonsági másolatot minden iCloud-adatáról, amelyre a jövőben szüksége lesz. Összefoglalva, ismét felsoroljuk az Apple ID törlésével kapcsolatos összes tényt:

  • te leszel már nem vásárol az iTunes és az App Store áruházban hozzáférhet.
  • Van nekik már nem fér hozzá az iCloudhoz és az abban tárolt összes adatot.
  • te leszel nincs több üzenet az iMessage-en vagy a FaceTime-on keresztül kaphat.

Milyen előkészületeket kell tenni?

Ha törölni szeretné Apple ID-jét, néhány előkészületet kell tennie:

  • Először jelentkezzen ki az Apple ID-ből az összes eszközén és a böngészőben. Ez azért fontos, mert ellenkező esetben a törlés után egy időn belül az eszköz lezáródhat. Ilyen az iPhone-hoz ill. Az iPad működik, olvassa el itt.
  • Kapcsolja ki az iPhone keresése funkciót.
  • Készítsen biztonsági másolatot az iCloud adatairól.
  • A fennmaradó összeget elköltheti, vagy ajándékutalványként átadhatja barátainak.

Hogyan lehet törölni az Apple ID-t?

Az Apple ID, beleértve az iCloud-fiókot, az adatvédelem alatt törölhető.alma.com jelentkezzen. Jegyezze meg a mi Megjegyzések az előző részekből. Ezt követően követheti lépésenkénti útmutatónkat, vagy megtekintheti a gyors üzembe helyezési útmutatót.

1. Lépés:

Nyissa meg a magánéletet.alma.com címen, és írja be a sajátját Apple azonosító egy. ×

2. Lépés:

Adj neki Jelszó be és nyomja meg [belép. ×

3. Lépés:

Válaszolj azokra, amiket beállítottál biztonsági kérdések majd kattintson a "Folytatni". ×

4. Lépés:

" alattkezelje adatait" most válassza ki a lehetőséget "Kérje fiókja törlését". ×

5. Lépés:

Most már egyáltalán Apple leszel Általános feltételek mutatott rá, amelyek a fiók törléséhez kapcsolódnak. Olvassa el figyelmesen őket. Válasszon egy megfelelőt talaj és kattintson a "Folytatni". ×

6. Lépés:

Az Apple ismét tájékoztat mindenről törölt és törölt szolgáltatások. Kövesse az utasításokat, majd kattintson az alábbi " gombraFolytatni". ×

7. Lépés:

Olvassa el a Használati feltételek a törlésről. Aktiválja a jelölőnégyzetet Következő "Elolvastam ezeket a feltételeket és elfogadom azokat". Ezután kattintson ismét a " gombraFolytatni". ×

8. Lépés:

Adja meg, hogyan Fiókállapot-frissítések szeretne kapni. Ezután kattintson a "Folytatni". ×

9. Lépés:

Az Apple most kínál Önnek egyet Hozzáférési kód amire szüksége lesz, amikor az Apple ügyfélszolgálatához fordul a kérdésével kapcsolatban. Jegyezze fel ezt, és kattintson a "Folytatni". ×

10. Lépés:

Írd be a Hozzáférési kód a megadott területen. Aztán újra megy a "Folytatni" a következő lépésre. ×

11. Lépés:

Az Apple emlékezteti Önt a törlés következményeire. Ha egyetért, kattintson a "Fiók törlése". A törlés most megtörténik. Biztonsági okokból ezt az Apple ellenőrzi, és megteheti legfeljebb hét napig utolsó. ×

gyors üzembe helyezési útmutató

  1. Nyissa meg a magánéletet.alma.com, és adja meg a sajátját Apple azonosító beleértve Jelszó egy.
  2. Válaszoljon a biztonsági kérdések és kattintson a "Folytatni".
  3. Válassz lentebb "Kérje fiókja törlését".
  4. Olvassa el a A törlés feltételei és kattintson a "Folytatni".
  5. Az Apple értesíti Önt a törölt szolgáltatásokról. Kattintson ismét a " gombraFolytatni".
  6. Olvassa el a Használati feltételek és aktiválja a jelölőnégyzetet. Kattintson még egyszer a " gombraFolytatni".
  7. Válasszon egy lehetőséget a fogadáshoz Fiókállapot-frissítések ki. Kattintson "Folytatni".
  8. Jegyezze fel ezt Hozzáférési kód és kattintson a "Folytatni".
  9. Írd be a Hozzáférési kód és kattintson újra "Folytatni".
  10. Most menj fel "Fiók törlése". A fiók ezután ezen belül megszűnik hét nap törölte az Apple.

Bővebben a témáról: