Android: minden névjegy törlése

Ha törölni szeretné az összes névjegyet Android-eszközén, ezt nagyon gyorsan megteheti. Csak kövesse útmutatónkat.

kijelző

Egyszerre szeretné törölni az összes névjegyet Android okostelefonjáról? Szerencsére nem kell egyesével kiválasztania és eltávolítania az egyes névjegyeket, mivel vannak sokkal gyorsabb módszerek, amelyek egy pillanat alatt befejezik az eltávolítást.

  • Törölje a névjegyeket a Névjegyek alkalmazással
  • Törölje a névjegyeket a beállításokban

Törölje a névjegyeket a Névjegyek alkalmazással

Kövesse lépésenkénti útmutatónkat, vagy tekintse meg a gyors üzembe helyezési útmutatót.

1. Lépés:

Nyissa meg az alkalmazást "kapcsolatokat". Innentől tartsa lenyomva a névjegyet, amíg ki nem jelöli és bejelöli. Ezután érintse meg a " gombot a bal felső sarokbanMinden" az összes névjegy kiválasztásához. ×

2. Lépés:

Amikor az összes névjegy ki van jelölve, koppintson a jobb alsó sarokban található " ikonraOltsa ki". ×

3. Lépés:

Erősítse meg a műveletet a " gombra kattintvaOltsa kitípus ". Ezután az összes kiválasztott névjegy eltávolításra kerül az okostelefonról. ×

Törölje a névjegyeket a beállításokban

Kövesse lépésenkénti útmutatónkat, vagy tekintse meg a gyors üzembe helyezési útmutatót.

1. Lépés:

Nyissa meg a ötleteket okostelefonján görgessen le a bejegyzéshez "kb", majd koppintson rá. ×

2. Lépés:

Most nyissa meg az alkalmazást "kapcsolatokat". Az alkalmazások ábécé sorrendben vannak rendezve. ×

3. Lépés:

Ezután érintse meg a gombot "Tárolás". ×

4. Lépés:

Ezután menjen a "törölje az adatokat". ×

5. Lépés:

Erősítse meg a folyamatot a " gombbalrendben". Ezután az összes névjegy eltávolításra kerül. ×

Gyors útmutató: Névjegyek alkalmazás

  1. Nyissa meg az alkalmazást "kapcsolatokat". Nyomja meg és tartsa lenyomva a névjegyet, amíg ki nem jelöli, majd koppintson a bal felső sarokban található " ikonraMinden".
  2. Amikor az összes névjegy meg van jelölve, érintse meg a gombot "Oltsa ki" jobb alsó. Ezután erősítse meg a folyamatot a " gombbalOltsa ki".

Gyors útmutató: Beállítások

  1. Nyissa meg a okostelefon beállításai és érintse meg a "kb". Itt megy az alkalmazáshoz "kapcsolatokat".
  2. Most érintse meg a "Tárolás", majd válassza ki a " lehetőségettörölje az adatokat" ki. Erősítse meg a folyamatot a "rendben". Ezután minden névjegy törlődik.

Bővebben a témáról: