Az összes fénykép törlése az iPhone-ról – ez így működik

Az iPhone tárhelye ismét kifogy, és törölni szeretné a régi fényképeket? Ez a leggyorsabb módja.

kijelző

Jól ismert probléma: Az iPhone tárhelye megtelt. Ennek gyakran az az oka, hogy nagy mennyiségű fénykép található az okostelefonon. Sajnos nincs olyan funkció, amely egyszerre kiürítené a teljes fotómemóriát az iPhone-ból. De ha nincs kedve az egyes képeket külön-külön törölni, itt van egy időtakarékos tipp.

Töröljön egyszerre több fényképet az iPhone készülékről

Kövesse lépésenkénti útmutatónkat, vagy tekintse meg a gyors üzembe helyezési útmutatót.

1. Lépés:

Nyissa meg a Fotók alkalmazás iPhone-ján, és érintse meg a " gombot a bal alsó sarokbanMédiakönyvtár". ×

2. Lépés:

Ezután érintse meg a "Választ" jobb felső. ×

3. Lépés:

Most gépeléssel jelölje be az összes törölni kívánt fényképet lapozzon a képek között. Ehhez helyezze az ujját az első vagy az utolsó képre, NE emelje fel, majd csúsztassa végig az ujját a fényképeken. Ily módon egész képsorozat gyorsan megjelölhető. Két ujjal is kicsinyítheti a nézetet, hogy egyszerre minél több képet jelöljön ki. ×

4. Lépés:

Ha az összes fényképet megcímkézte, koppintson rá Lomtár ikonra jobb alsó sarokban, hogy törölje őket. ×

5. Lépés:

Erősítse meg a törlést a " gombra kattintva... fényképek törlésetípus ". ×

Értesítés: A törölt fotók először az albumba kerülnek "Nemrég törölve" és további 30 napig ott tároljuk. Az albumot közvetlenül is kiürítheti, így a fényképek eltávolíthatók az eszközről.

gyors üzembe helyezési útmutató

  1. Nyissa meg a Fotók alkalmazás iPhone-ján, és koppintson a "Médiakönyvtár".
  2. Ezután lépjen a jobb felső sarokban található " elemreVálaszt".
  3. Most kezdje a fényképezőgép tekercsének első vagy utolsó képével, és húzza végig az ujját az összes fotón. Minden kép kék pipával van jelölve.
  4. Ha mindegyik be van jelölve, érintse meg azt Lomtár ikonra jobb alsó sarokban, és erősítse meg a törlést.

Bővebben a témáról: