Airbnb-fiók törlése – hogyan működik

Ez a cikk bemutatja, hogyan törölheti Airbnb-fiókját.

kijelző

Ha már nem szeretné használni az Airbnb-t, vagy már nem tud szállást biztosítani házigazdaként, lehetősége van egyszerűen véglegesen deaktiválni fiókját. Minden aktív és visszaigazolt foglalás szintén törlésre kerül. Ebből a cikkből megtudhatja, hogyan törölheti felhasználói fiókját az Airbnb-n.

Airbnb-fiók törlése

Kövesse lépésenkénti útmutatónkat, vagy tekintse meg a gyors üzembe helyezési útmutatót.

1. Lépés:

Jelentkezzen be felhasználói fiókjába, majd navigáljon a fiókjába Profil kép lényegre törő "fiókot". ×

2. Lépés:

Görgessen le a pontig "Szeretné deaktiválni fiókját??". Kattintson ide a "csináld most". ×

3. Lépés:

Nevezzen meg egyet talaj törlése, majd kattintson a "Folytatni". Az utolsó lépésben lépjen a "Felhasználói fiók deaktiválja". Fiókja teljesen törlődik, és minden hirdetés és visszaigazolt foglalás automatikusan törlődik. ×

Rövid útmutató: Airbnb-profil törlése

  1. Jelentkezzen be Fiók az Airbnb-n és kattintson a sajátjára Profil kép majd tovább "fiókot".
  2. Görgessen le, és válassza ki a " alattSzeretné deaktiválni fiókját??" az opció "csináld most".
  3. Válassz egy talaj miért szeretné törölni felhasználói fiókját.
  4. Ekkor értesítést kap arról, hogy a törléssel a fiók összes profilja és hirdetése törlődik, és többé nem fog tudni hozzáférni a foglalásokhoz.
  5. Erősítse meg a " gombra kattintvaFelhasználói fiók kikapcsolása". Ezzel törölte az Airbnb felhasználói fiókját.

Bővebben a témáról: